Akcija za prvih 50 naročnikov.

Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Ne najdete odgovora, ki ga iščete? Obrnite se na našo podporo. support@costwolf.si

Ali CostWolf omogoča nakup blaga ali storitev?
CostWolf vam prikaže cene blaga in storitev, pridobljene iz prejetih računov ali ponudb ali predračunov drugih podjetij ali uradnih cenikov dobaviteljev. Tako vam skrajša nabavni proces, saj lahko z nekaj kliki vidite ponudbe večih dobaviteljev. Za nakup in končno ceno morate kontaktirati dobavitelja, razen če nakup prepustite nam (izberete možnost Nabavni asistent).
Ali CostWolf prikazuje cene z ali brez DDV?
Prikaz cene z ali brez DDV lahko nastavite v nastavitvah računa. Kliknite na vaše uporabniško ime desno zgoraj, nato Nastavitve, Profil, Račun in Prikaz cen. Pri prikazu cen nato lahko izberete z ali brez DDV.
Ali je CostWolf namenjen tudi fizičnim osebam?
CostWolf je namenjen poslovnim uporabnikom, saj so vnesene storitve in blago primarno namenjene za poslovne uporabnike.
Ali preferirate določene dobavitelje?
Določenih dobaviteljev ne preferiramo. Ker želimo našim naročnikom doseči čim večje prihranke, se z določenimi dobavitelji dogovorimo za posebne popuste za naše naročnike. Ti popusti so prikazani v rubriki Dodatni popusti za naše naročnike.
Ali se lahko v CostWolf vpišem kot dobavitelj?
Dodatnih dobaviteljev, predvsem če imajo optimalne cene, se vedno razveselimo. Za vpis nas kontaktirajte na elektronski naslov support@costwolf.si.
Iskanega blaga ali storitve ne najdem v CostWolfu. Kaj lahko naredim?
V CostWolfu so storitve in blago, ki jih nabavlja večina podjetij. Ideje za dodatne storitve in blago so dobrodošle. Pišite nam na support@costwolf.si.
Iz kje so pridobljeni podatki v CostWolfu?
Podatki so pridobljeni iz prejetih računov ali ponudb ali predračunov drugih podjetij ali uradnih cenikov dobaviteljev.
Kaj pridobim, če naložim račun, predračun ali ponudbo?
Za vsak naložen primeren račun, predračun ali ponudbo za blago ali storitve, ki spadajo v vnesene kategorije, pridobite 3 % popust pri naslednji naročnini. Najvišji možen popust je 45 %. Primerni računi, predračuni in ponudbe za blago ali storitve so, če: (i) storitve ali blago lahko uvrstite v katerokoli od vnesenih kategorij, (ii) se da storitve ali blago kupiti na slovenskem trgu, (iii) računi, predračuni ali ponudbe niso starejši od leta in pol, (iv) niste identičnega dokumenta ali dokumenta z enako vsebino že naložili.
Kako naj najdem primerljive storitve ali izdelke?
Predlagamo, da najprej izberite kategorijo ali podkategorijo znotraj, katere se nahajajo storitve ali izdelki. Nato pritisnite Filter in izberite želene lastnosti.
Kakšne račune, predračune in ponudbe lahko naložim?
Naložite lahko katerekoli račune, predračune in ponudbe za blago in storitve, ki jih naročate v podjetju. Vendar lahko popust pri naslednji naročnini pridobite le, če: (i) storitve ali blago lahko uvrstite v katerokoli od vnesenih kategorij, (ii) se da storitve ali blago kupiti na slovenskem trgu, (iii) računi, predračuni ali ponudbe niso starejši od leta in pol, (iv) niste identičnega dokumenta ali dokumenta z enako vsebino že naložili.

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na naše e-novice.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.